Oğuz ve Doğan Ailesinin Mutlu Günü!

Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Oğuz ile Mardin’li Doğan ailesinin evlatları Helin ve Ali Fırat, dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Genç çiftin düğününe, siyaset, iş dünyası, bürokrat, sanat, akraba ve dostlarından  oluşan yüzlerce davetli katıldı.

Diyarbakır’ın önde gelen ailelerinden Oğuz ailesi dillere destan ve muhteşem bir düğünle dostlarıyla mutluluklarını paylaştı. Siyaset ve iş dünyasından birçok misafirin katıldığı bu özel gün, İstanbul Florya’da gerçekleşti.

Diyarbakır eşrafının önde gelen ve sevilen ailelerinden iş insanı Yaşar Oğuz’un yakışıklı oğlu Ali Fırat Oğuz, güzeller güzeli Helin Doğan ile dillere destan düğün töreni ile mutluluklarını ölümsüzleştirdi. Florya’nın en gözde davet salonu olan 333 Florya Bahçe Davet Salonu’nda gerçekleşen muhteşem düğün törenine siyaset, iş ve sivil toplum dünyasından çok sayıda misafir topluluğu katıldı.

Helin ile Ali Fırat çiftinin nikah şahitliklerini Almira Özer, Vahit Kayaduman, Şivan Oğuz, Hakan Karakuş ve Kemal İnan Avcılar yaptı. Gece geç saatlere kadar süren düğünde sanatçılar Murat Kurşun ve Yağız sahne alırken, davetliler ve Helin ve Ali Fırat çifti müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Misafirlerini kapıda karşılayan ve konuklarla tek tek ilgilenen damadın babası Yaşar Oğuz ve kuzeni Ercan Oğuz, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir