İstanbul Esenyurt’daki Vanlı İş adamları Tek Bir Çatı Altında Toplandı

Merkezi İstanbul Esenyurt’da bulunan Van İli, İlçeleri İş Adamları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışı yapıldı. Kahvaltılı programda bir araya gelen Vanlı iş adamları kahvaltı programına katılan misafirlere Van’ın o meşhur otlu peynirini de ikram etmeyi de ihmal etmediler. Kahvaltı sonrası program konuşmacıların dilek ve temennileri ile devam etti.

Derneğimizi İstanbul’daki Vanlı iş adamlarımızın beraberliği ve işbirliğini artırmak amacıyla kurduk diyen Van İli, İlçeleri İş adamları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kurulu Başkanı Fesih Dilekli, dernek yönetimini “Van’ın şampiyonlar ligi’ olarak tanıtırken, İstanbul Esenyurt’da kurmuş oldukları bu dernekle Van ve ilçelerine katkı sağlamak için çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Fesih Dilekli konuşmasında, “Vanlı iş adamları olarak yönetim kurulumuzla beraber Esenyurt bölgesinde üyelerimizin rekabet gücünü artırmayı, konsorsiyumlar kurarak ticari işbirliklerini artırmayı, üyelerin haklarını gözetmeyi ve üyelerimiz arasında işbirliğini artırarak mesleki standartların ve iş etiğinin sektörde yükselmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Dernek merkezinin açılış programına yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve yüzlerce Vanlı iş adamı katıldı.

(HABER: FERHAT CANBEY/ İSTANBUL)

YÖNETİME GİREN İSİMLER

Onursal Başkan Tekin Ertürk
Dernek Başkanı Fesih Dilekli
Başkan Yardımcısı Şefik Kozey
Muhasip Ali Sakıncı
Denetleme Cever Yaşa
İcra kurulu Salih Cidan
Hukuk işleri Cihan Ertürk
Y.istişare Tahir Ölçer

Spor Aktiviteleri Cengiz Özoral

Yönetim kurulu üyeleri:

Gültekin Karataş
Erkan Karataş
Kenan Emirbilek
Şemsettin Kozey
Saim Adıyaman
Cengiz Dağlar
Devran Kılıçaslan
Erkan Özoral

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir