ESENLERLİ ANNELER DE ÇOCUKLARI DA ÇOK MUTLU

Esma Biltaci Anne Bebek Kütüphanesi, Esenlerli annelerin ve çocuklarının birlikte keyifli anlar yaşadığı, öğrenme ve eğlencenin bir araya geldiği bir buluşma noktası oluyor.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 0-3 yaş aralığındaki çocuklar ve annelerinin birlikte kaliteli zaman geçirebilmeleri için Esma Biltaci Anne Bebek Kütüphanesi’ni hayata geçirdi. Güvenli ve yüksek donanımlı bu merkezde anneler, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarının gelişimini destekleyici aktivitelerle sağlıklı, özgüveni gelişmiş, yaratıcı ve problem çözebilen bireyler yetiştirme fırsatı buluyor.

Anneleri ve çocukları için her şeyin ayrıntılı olarak düşünüldüğü kütüphanede; “Montessori Oyuncaklar”, “Eğitici Kitaplar”, “Masal Saati”, “Dil Gelişimini Destekleyen Aktiviteler” gibi çeşitli seçenekler bulunuyor.

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN!

Esenlerli annelerin, çocuk gelişimi öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen bu keyifli etkinliklere katılması için, ‘Esenler Belediyesi Online İşlemler’ kısmından rezervasyon yapmaları gerekiyor. Keyifli ve verimli bir zaman geçirmek için yerinizi ayırtmayı unutmayın!

1x
2x
3x
4x
5x
6x
7x
8x
9x
10x

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir